Tentang Kita

Daisypath Anniversary tickers

tak balik punya pasal..

Friday, August 27, 2010

selamat hari jumaat.orang lain kalau nak post hari jumaat mesti tulis yang islamik2..aku asal hari jumaat,mesti nak post benda merepek.macam hari ni.apasal ek?kena hari jumaat je ke?aku selalu dapat idea nak tulis pasal kerohanian bukan hari jumaat.tak boleh nak buat apa dah.mana la aku tau kenapa idea tak datang time hari jumaat camni.dia datang hari lain pulak.tak apa la kan.korang susah apa pun.tak nak baca dah.nak baca terima kasih la.haha~


kali ni aku saja nak membebel tentang kehidupan bosan di jatinangor ni.mesti kawan2 aku pelik,apa la yang aku buat kat jatinangor ni yek..


aku kuat tidur.aku tidur la lama2.aku kuat makan.bila aku buka,aku makan la banyak2.aku suka tengok movie.sambil makan,aku tengok la movie.aku anak yang baik.aku gayut dengan mak aku sampai sejam.haha~aku student yang rajin.aku study la anatomy jantung yang sampai sekarang tak habis2.=_="


memandangkan bilik aku "kurang kemas" aku pun berkemas la..haha~luggage nak balik raya pun dah kemas.hand luggage pun aku dah siapkan..haa..nak balik punya pasal..=))


sebab aku dengan sengal nya dah terdelete jewel quest 3,aku dah tak ada game yang best.so aku pun main la game poyo macam solitaire,mahjong,spider solitaire,freecell and minesweeper..ye..aku tau hidup aku memang bosan gaban.tak apa..lagi 9 hari aku nak balik.aku tak kisah pun..haha~


spider solitaire 4 bunga.haa~terror tau aku..

adin main gitar practice lagu raya.haha~pastu belajar trick magic pastu tunjuk kat aku yang selalu kena tipu dengan dia ni.hahaha~kelakar.adin ajar main speed.seronok.adin je bosan main dengan aku.yela..aku kan noob main2 game ni.haha!


hampir setiap hari kitorang masak untuk buka.seronok main masak2.sampai tak tau nak masak apa.haha.semalam best sikit.makan sambal udang petai.kesian adin.kena belajar makan petai.huhu.aku teringin nak makan sambal udang petai dah lama dah.baru dapat.alhamdulillah.


untuk sahur

semalam main speed lagi.dah bosan kitorang main bina2 piramid pakai kad pulak.dah siap buat 4 tingkat punya pastu jatuh sebelum sempat tangkap gambar.haha~adin cakap kecewa dengan aku.aku kata fine.aku buat dari base sampai apex sorang2.padahal dulu buat dengan cousin aku si tiah tu tak pernah lepas tingkat 2 pun.haha.


aku rasa memang aku dah dewasa la sebab akhirnya semalam aku berjaya membina piramid kecil dengan 4 base dengan hanya sekali percubaan.nak buat 5 base sekali sampai tingkat 3,satu base collapse.so teruskan je dan akhirnya berjaya~yeah!


illuminati sungguh~

tengok.apa aku dah merepek.adoyaii~layan la.ni la aku.kebosanan menunggu pulang untuk hari raya..............








p/s:lepas subuh tadi terus khatamkan al-Quran.alhamdulillah sempat..=)

2 pssstt:

iamme said...

hahaha. Kaklola pnah x tgk cter "giuliana and bill"? huhuhu. u guys r a lot like them. thats my fav tv show. mz baru je taw wujudnye cte tuh. huhu. BEST! try r tgk nti. tgk aw tgk aw tgk aw!!! =p

~fiOnAbEE~ said...

lola! download plant vs zombie if xde game tu lg la..sumpah besttttttt! I'm as a newbie pada game2 ni pon suke maen plant vs zombie! hahaha

 
bukan Greek Goddess. Design by Pocket