Tentang Kita

Daisypath Anniversary tickers

no words can describe you, i mean ALL OF YOU

Tuesday, February 2, 2010

ahmad fakharuddin kamil bin ahmad dardiri..
mak aiihh panjangnya nama...ini la cinta hati saya. buah hati pengarang jantung, puspa hati saya..ini la jejaka yang  berjaya mencuri hati saya. macam mana la dia boleh enter frame hidup saya ni?haa..panjang ceritanya..sama kolej masa A-level dulu..tapi tak pernah bertegur sapa.kau dengan hidup kau.aku dengan hidup aku.bulatan kawan-kawan (circle of friends) yang berbeza tak bagi peluang kami nak nampak kehadiran masing-masing.masuk unpad, ahhh..da kurang kelompoknya..sebelum ni kalau sekadar tahu kewujudan dia,sekarang da boleh kata jadi kenalan (acquantaince), bertukar jadi teman dan kawan (baru bole panggil friend,haha). nak dipendekkan cerita, usik punya usik, sakat punya sakat, nahhh ambik kau~tersangkut..sudaaahhh..hahaha!


hangat.panas.berbunga-bunga.sesak.sakit.semua rasa ada..haihhh.tak tau la saya ni normal tak.hihi.selebihnya anda boleh lihat.tapi jangan timbul sebarang spekulasi dalam kepala.kami juga manusia biasa.ada suka, ada gaduhnya.tapi kami gembira. (^_^) kepada semua kawan-kawan yang mengenali saya, yang mengetahui kisah hidup saya, yang mendengar sejarah hidup saya,terutamanya faiqah nastasha(u r like my twin), faridahanum (my inspiration,yes babe,it's u), halimatus (i owe u A LOT), siti hajar (thanks for being there,when there's no one i can turn to) syaira (dik,terima kasih dulu layan akak.haha), ku shahira (u r one in a million.thanks for all of the advices given), wan soraya(dulu kau je yang dengar aku melalak bila da tade orang sanggup dengar), fizati (i know u and u know me well,haha), farhana (thanks for all the teguran dan telinga yang kau tadah untuk aku..huhu), siti romahani (oh my dear u r such a strong but sweet and lovely girl.u always listen to my stupid prattle).


rasanya, kalau saya ditakdirkan tidak pernah mengenali mereka, mungkin saya akan menjadi seorang yang pesimis atau agresif, tak siapa tahu, hanya DIA yang mengetahui.terima kasih teman-teman.matahari saya..itulah mereka..=)


sebenarnya saya dah menyimpang dari tujuan asal untuk menulis entry ni.hahaha..ok..cukup la kalau saya end dengan memperkenalkan anda kepada lelaki yang sedang bermaharajalela (atau bermaharajalola,haha) dalam hati dan hidup saya yang lebih mesra dipanggil ADIN.


encik jejaka saya





p/s: bahang 14.2 sudah terasa

2 pssstt:

norfaridahanum said...

ahhh...perlu ke nama aq?
eyh,kalo nk ltk nama aq kna 1st class ats kudien ah *x bersyukur*

lolalolipoplolita~ said...

hahahaha!!nk wat cemane..nk bwt psal die..jd psal sume org plak..da de tu pn kire ok pe..len kali aku wat khas ko pny sorg..tade name org len except name ur dad.ok x?hahaha

 
bukan Greek Goddess. Design by Pocket